Be- és kijelentkezés

Bejelentkezés

A szobát érkezés napján 14:00-16:00 óra között lehet elfoglalni. Amennyiben 16 óránál később érkezne, kérjük, értesítse panziónkat. Korai érkezés lehetőségét a panzió, a telítettség függvényében tudja biztosítani.  Az ezzel kapcsolatos díjakról és feltételekről a recepció tud felvilágosítást adni.

Kijelentkezés
A szobát távozás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni. 
Késői elutazás lehetőségéről és az ezzel kapcsolatos díjakról kérjük egyeztessen a recepcióval.

 

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a (2016. évi CLVI. törvény) turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló kormányrendelet értelmében 2021. szeptember 1-től a bejelentkezés feltétele a szálláshely szolgáltatásait igénybe vevők fényképes személyazonosításra alkalmas okmányának (személyi igazolvány, vagy útlevél) – harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély – átadása a recepciós kollégáknak digitális okmányszkennerrel történő adatrögzítésre, melyet a szálláshely-szolgáltató köteles továbbítani a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA).

Az okmánybemutatási kötelezettség független a vendég életkorától, a gyerekek számára is kötelező érvényű

Az okmány bemutatásának hiányában a szállásadó a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. 

Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.